viernes, 7 de enero de 2011

DONANT FORMA


            Durant les vacances de Nadal, totes les components del grup hem anat treballant alguns dels aspectes que vam acordar l'últim dia. Avui 7 de gener de 2011, ens hem reunit totes per avançar la construcció d’aquest bloc. Al llarg del matí hem dut a terme diferents tasques:


-       Primer de tot, ens hem presentat la feina que hem anat fent individualment, que tracta sobretot en la creació de les activitats. D’aquesta manera l’hem posat en comú i per corregir-la, retocar-la, modificar-la i finalment penjar-la al bloc. Per qüestions tècniques o bé, perquè encara no esta enllestida gran part d’ella encara no està publicada. Tot i així hem cregut necessari penjar l’Activitat 2, encara no finalitzada, per anar donant forma a la pàgina web i per tal que podeu anar observant el nostre procés. Aquesta activitat tracta sobre els barris de la vila de Salt. Per altra banda, també hem decidit penjar l’Activitat 1 sobre conèixer els habitants de Salt. En principi donem per acabada aquesta activitat, però tot i així no dubtem en modificar-la després de rebre les valoracions dels nostres companys.

-       Per no perdre la costum, hem tornar a canviar el disseny de la nostra pàgina ja que encara no trobem l’adient. Malgrat tot, n'hem posat un que creiem que és més correcte i millora la visualització de tots els continguts que formen el bloc.

-       També hem adjuntat les fotografies que vam anar a  fer a la vila de Salt el dia 18 de desembre. Aquest procés ha estat llarg perquè hem hagut de comprimir totes les imatges per poder-les penjar correctament.

-       Com a aspecte innovador, hem cregut necessari afegir un gadget nou titulat “pàgines d’interès” on s’hi pot trobar enllaços relacionats amb el bloc. De moment hi consta la pàgina de l'"Ajuntament de Salt", l’"Estació Jove de Salt", la "Federació de comerciants de Salt", "Mercat de Salt" i "Tot Salt". No descartem que a posteriori n'hi afegirem més per tal d’establir vincle amb altres pàgines que permetran complementar la nostra eina.

-       Per acabar ens hem tornat a repartir les tasques i així anar elaborant el bloc ja que s’acosta la data d’entrega.

No hay comentarios:

Publicar un comentario