viernes, 14 de enero de 2011

JA TENIM EL BLOC ACABAT!

Com podeu veure, ja tenim el bloc enllestit!
Ens faltava afegir l'activitat 4, que es caracteritza per la llibertat que es dóna als alumnes. Amb aquesta activitat els nens poden treballar de forma autònoma i creativa. Aquesta darrera activitat és l’última que proposem per tal que el bloc esdevingui una eina de treball sobre aquesta localitat. En un primer moment aquesta activitat havia d’estar enfocada a treballar les escoles que hi ha al municipi de Salt, però, hem pensat plantejar-vos aquesta activitat perquè la trobem més adient i adequada.

Per tal de completar la informació de les pestanyes, hem realitzat unes entrevistes a diferents ciutadans que tenen diferents rols dins la vila de Salt: en primer lloc, una entrevista a dues comerciants de Salt, a continuació, trobareu la opinió d’una ciutadana i finalment, podreu veure una entrevista a una regidora d’un dels partits de la oposició de l’Ajuntament de Salt.
D’aquesta manera hem volgut reflectir la opinió d’una petita mostra de la població. Les podeu trobar fàcilment utilitzant les etiquetes que trobeu a la banda dreta del bloc.

Gràcies a l’activitat de coavaluació, proposada per la nostra professora de Ciències Socials, els nostres companys de classe, han pogut valorar i observar la nostra pàgina web. Així,  hem pogut veure les nostres mancances i poder-les millorar. També, ens han donat un punt de vista extern que ens ha ajudat a fer-nos una idea del bloc com a visitants.

Per últim, ens agradaria compartir la nostra opinió respecte al procés i elaboració d’aquest bloc.
Gràcies a aquest bloc hem après a fer un estudi profund sobre una localitat, hem sabut crear eines útils per a treballar amb els infants i a cercar i seleccionar d’entre la gran quantitat d’informació. A nivell grupal també ens ha ajudat a treballar tant de forma cooperativa com individual, a fer front a les diferents dificultats que hi ha hagut durant el procés d’elaboració i a acceptar les diferències d’opinió.

Estem molt contentes del resultat final!

Us animem a comentar lliurement qualsevol aspecte de cada activitat, informació o entrevista podeu trobar i esperem que satisfaci les vostres expectatives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario